Om os

Bricmate blev grundlagt i 2007 og er en svensk virksomhed med speciale i granitkeramik. Vi er inspireret af arkitektur, materialer og farver fra hele verden, men har det skandinaviske udtryk som udgangspunkt. Vores håndplukkede sortiment er udviklet og tilpasset organisk, for at opretholde en finjusteret balance mellem trends og tidløshed. Vi går dog aldrig på kompromis med vores forretningskoncept – høj kvalitet og innovativt design. Læs mere nedenfor.

Om os

Bricmate blev grundlagt i 2007 og er en svensk virksomhed med speciale i granitkeramik. Vi er inspireret af arkitektur, materialer og farver fra hele verden, men har det skandinaviske udtryk som udgangspunkt. Vores sortiment er udviklet, håndplukket og tilpasset økologisk, for at opretholde en finjusteret balance mellem trends og tidløshed. Vi går dog aldrig på kompromis med vores forretningskoncept – høj kvalitet og innovativt design.

For os går kvalitet, service og bæredygtighed hånd i hånd, og derfor har vi et sparsomt sortiment.

I stedet for at købe store mængder af lavere kvalitet foretrækker vi at fremstille og håndplukke vores produkter fra udvalgte producenter og leverandører, som vi ved er af høj klasse. Vi undgår alt, hvad vi synes er for konventionelt eller almindeligt, og lægger i stedet ekstra vægt på at bygge et sortiment med høj designkvalitet og mange kombinationsmuligheder.

Granitkeramik kan med deres farvetoner, teksturer og mønstre skabe uendelige miljøer. Vi følger indretningstrends for hele hjemmet, så vi løbende kan præsentere inspirerende nyheder, der vækker skaberglæde og avler ideer. Men det er din personlige smag, der viser vejen til en atmosfære, der passer til dit hjem, og vores opgave er at bidrage med passion, viden og service fra start til slut for at skabe de bedste resultater. Sammen kan vi skabe smukke rum, der holder førsteklasses kvalitet år efter år, det er det, vi kalder ægte bæredygtighed.

Velkommen!