Villa Täby

Runö Grey - Undendørs, udendørs & køkken

Villa Täby

Runö Grey - Undendørs, udendørs & køkken

Runö er en varm grå granitkeramik med kalkstensudseende i en mat overflade. Runö er meget naturtro med fossilagtige detaljer og smukke varierende toneforskelle mellem pladerne. Inspireret af stenen der udvindes langs kalkstensbæltet, som strækker sig fra Öland, under Østersøen og det gamle svenske landskab på øerne ud for Estlands kyst og videre gennem Tallinn op til St. Petersborg. 

Bricmates granitkeramik i 20 mm tykkelse bruges udendørs i haver, på terrasser, udepladser, altaner og terrasser, hvor der normalt bruges natursten, beton eller terrassebelægning. Granitkeramik kan bruges i hjemmemiljøer såvel som offentlige områder såsom trapper, omkring pools eller indgange takket være deres skridsikre overflade.

Bricmates granitkeramik i 12mm tykkelse bruges som bordplader og overflader til kommoder i køkkener og på badeværelser samt andre overflader, hvor sten, træ, laminat og andre materialer er almindeligt anvendte. Skiverne kan tåle stort slid fra køkkenredskaber og får ikke pletter fra citron, vin eller fed mad. Nem at holde ren med standard rengøringsmidler mod for eksempel fedtpletter og kalkaflejringer.

Mere inspiration